Mijn missie is te laten zien wat jij waard bent

Sandra Mantel

Als kind voelde ik vaak van tevoren aan wat er ging gebeuren. Ik was erg gevoelig en intuïtief. In ons gezin was daar weinig aandacht voor. Mijn ouders waren hardwerkende ondernemers, met beiden een eigen bedrijf. Ze vonden dat ik veel in mijn eigen wereldje zat. Niet fantaseren, hard werken en goed je best doen, daar lag de nadruk op. Dat had tot gevolg dat ik mijn intuïtieve aanleg wegdrukte.

Ik trouwde, kreeg twee prachtige dochters en werkte in de marketing en de evenementenorganisatie. Zeer aardse branches. Maar het intuïtieve in mij sluimerde. Mijn scheiding in 2009 was het keerpunt. Toen ik in die periode een medium bezocht, zei zij tegen mij: “Maar Sandra, dit kun jij zelf ook.” Dit markeerde het begin van mijn zoektocht. Ik ging yoga beoefenen, verdiepte me in spiritualiteit en wist: deze poort gaat niet meer dicht!

In 2017 startte ik de vierjarige opleiding Intuition Practioner aan het Centrum voor Effectieve Intuïtie in Haarlem. Kort gezegd leer je hier je intuïtie ontwikkelen en toe te passen op een praktische en effectieve manier. Dat kan zijn in je dagelijks leven, of werkend als Intuition Practioner (“intuïtiebeoefenaar”). De materie greep me volledig. Met een enorme honger naar meer kennis, volgde ik de ene na de andere cursus.

Na een mooie reis van vier jaar rondde ik in 2021 de opleiding af. Een mooi moment om een stap te maken. De praktijk in Reiki en klankhealings die ik al vijf jaar had, kreeg zijn huidige naam en vorm: Bewustzijnspraktijk Waterkracht.

Met mijn werk als bewustzijnscoach heb ik mijn bestemming gevonden. Iedere keer weer gebeurt er iets moois. Waar mensen bij binnenkomst vaak gespannen zijn en een strakke gelaatsuitdrukking hebben, is er bij vertrek weer zachtheid in hun gezicht en lichaam. Dat blijft ook voor mij het mooiste cadeau.

Ik ontvang je graag in mijn mooie praktijk aan de Westeinderplassen, of ik ontmoet je op locatie.

Mijn opleidingen

Intuition Practioner & Aurareading

bij Centrum voor Effectieve Intuïtie

Reiki 1

bij Reiki Master Justin Peach

Reiki 2

bij Reiki Master Sharonna Yoga

Online Reikitraining

Het Reiki Fundament

Access Bars Practioner I

bij Gewoon Deborah, Facilitator Bars van Access Consciousness

Access Bars Practioner II

bij Birkit Rietveld, Facilitator Bars van Access Consciousness

Intuïtief Systemisch Coachen

bij Academie voor Opstellingen

Systemisch Coachen online

bij Hylke Bonnema

Engelenreader

bij AngelSmartStart

De Nieuwe Coachopleiding

bij Bureau Dolly

Training Mindfulness

bij Marlou Kleve Coaching

Training Compassie

bij Centrum voor Effectieve Intuïtie

Stembevrijding

bij Marlou Kleve Coaching

Training Godinnenenergie

bij Marlou Kleve Coaching

Workshop Soulvoice

bij Joyce Hellendoorn

Contactformulier